Η βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία Γλυφάδα έχει πολλά κοινά με την γειτονική παραλία του Κοντογιαλού, οι δύο τους είναι τοποθετημένες στον λόφο του Πέλεκα και μέσα από κατηφορικούς δρόμους και εκπληκτική θέα καταλήγει κανείς στις πανέμορφες παραλίες τους.

Παροχές και οργάνωση

Η παραλία της Γλυφάδας είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες σε πολλά κομμάτια της.

Ιδιαίτερα γνωστή για τις παροχές της, σου δίνει την δυνατότητα να επιδοθείς σε πολυάριθμα θαλάσσια σπορ, να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου στα beach bar του, να γευθείς υπέροχες γεύσεις στα εστιατόρια και τις ταβέρνες του, να ξαπλώσεις στην χρυσή αμμουδιά του και να δροσιστείς στα πεντακάθαρα νερά του.

Σε πολύ κοντινή απόσταση συναντά κανείς από την μια πλευρά τον Πέλεκα και την παραλία του Κοντογυαλου και από την βόρεια μεριά την παραλία την απομονωμένη παραλία της Μυρτιώτισσας. Στην διαδρομή προς την παραλία της Γλυφάδας υπάρχει το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο του νησιού και ένα πλήρως οργανωμένο γήπεδο γκολφ.

Η παραλία της Γλυφάδας συνδέεται με λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια από το κέντρο της πόλης και μπορεί κανείς να περιηγηθεί στις τριγύρω περιοχές οδικός.

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Μαρίλια Μακρή
Φωτογραφικό Υλικό: Έντυ Κασταμονίτης
Φωτογραφικό Υλικό: shutterstock
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe