Κι εκεί που νόμιζες ότι γνωρίζεις όλες τις ξεχωριστές παραλίες της Κέρκυρας, ξαφνικά εμφανίζεται μια ακόμα που δεν ήξερες ότι υπάρχει. Η παραλία “Μαυρόγουλοι”, που σημαίνει μαύρες πέτρες θα σου χαρίσει εικόνες που δύσκολα θα ξεχάσεις.

Βρίσκεται ανάμεσα από άλλες δύο παραλίες – διαμαντάκια, το Στελάρι και το Γιάλι και άλλα μικρά κολπάκια, που αξίζει να αφιερώσεις χρόνο αν αποζητάς την αίσθηση της ηρεμίας και της απομόνωσης.

Τα κρυστάλλινα νερά και ο βυθός που καλεί για υποβρύχιες εξερευνήσεις κάνουν αυτήν την παραλία μοναδική. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε στην αγκαλιά της φύσης και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές.

Η παραλία Μαυρόγουλοι είναι περικυκλωμένη από ειδυλλιακά τοπία και παρέχει απόλυτη απόμακρη αίσθηση. Ανακαλύψτε αυτόν τον μυστηριώδη παράδεισο και δημιουργήστε μνήμες που θα διαρκέσουν για πάντα.

Πως θα φτάσετε στην παραλία Μαυρόγουλοι

Τόσο από την Παλαιοκαστρίτσα όσο και από άλλες τοποθεσίες της Δυτικής Κέρκυρας όπως οι Έρμονες και οι Λιαπάδες υπάρχουν βαρκάκια που πηγαινοέρχονται όλη μέρα μεταφέροντας κόσμο σε αυτή την πανέμορφη παραλία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σε ένα και να περάσεις την ώρα σου αγναντεύοντας την απέραντη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Η παραλία Μαυρόγουλοι δεν είναι απλώς μια παραλία, αλλά ένας παράδεισος όπου τα καλύτερα δώρα της φύσης συναντώνται για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Από τα μαγευτικά τοπία μέχρι τη γαλήνη του περιβάλλοντος, αυτό το κρυμμένο διαμάντι της Κέρκυρας αφήνει μια ανεξίτηλη εντύπωση στις καρδιές όσων το επισκέπτονται.

 

Δείτε την παραλία εδώ: https://www.instagram.com/p/CwzNFqLslO4/

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Άντα Κυριαζή
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe