Οι 8 σύγχρονες βάρκες και το μεγάλο ταχύπλοο σκάφος του χαμογελαστού ιδιοκτήτη Σταμάτη, είναι στη διάθεση όσων θέλουν να βουτήξουν στα κρυστάλλινα νερά της δυτικής Κέρκυρας, να ανακαλύψουν παρθένες παραλίες, κρυφές σπηλιές, εντυπωσιακούς κολπίσκους. Η δυτική Κέρκυρα διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της δυτικής Ελλάδας, με κρυστάλλινα νερά, εντυπωσιακή μορφολογία, κεντημένη από βράχια και πρασινάδα και το καλύτερο, μαγικά ηλιοβασιλέματα!

Το Ermones Boat Rentals στην παραλία Έρμονες με τον απέραντο ορίζοντα και το μαγικό ηλιοβασίλεμα διαθέτει βάρκες για ενοικίαση, taxi boats (δηλαδή απλή μετακίνηση προς και από την παραλία της επιθυμίας σας), κρουαζιέρες και ολοήμερη εκδρομή στους Παξούς.

Εάν επιλέξετε την ενοικίαση βάρκας, θα εκπαιδευτείτε από το προσωπικό στον τρόπο οδήγησης και θα απολαύσετε μια μοναδική, ολοδική σας εμπειρία στις μαγικές παραλίες της περιοχής. Είναι αυτονόητο ότι θα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπεύθυνοι στην οδήγηση της βάρκας.

Εάν προτιμάτε να μεταβείτε και να επιστρέψετε σε μια από τις ονειρεμένες παραλίες της περιοχής, χρησιμοποιήστε το taxi boat των Ermones Boat Rentals και απλά ενημερώστε τον οδηγό για την ώρα επιστροφής. Οπωσδήποτε πάρτε μαζί σας σκίαστρο (ομπρέλα/τέντα), αντηλιακό, νερά και κάποιο σνακ.

Εάν αγαπάτε την κρουαζιέρα όπου ο οδηγός μοιράζεται μαζί σας πληροφορίες, αλλά και θαλάσσιες διαδρομές σε σπηλιές και αμμουδιές που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν, επιλέξτε την! Στην κρουαζιέρα προσφέρονται δωρεάν νερά και αναψυκτικά και πάντα επικρατεί κλίμα χαράς και διασκέδασης.

Εάν επιθυμείτε να ζήσετε τη φημισμένη εκδρομή σε Παξούς και Αντίπαξους, μην το σκέφτεστε, θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη. Οι κολπίσκοι, τα σπήλαια και οι πανέμορφες αμμουδιές, μα πάνω από όλα το μοναδικό Βουτούμι στους Αντιπάξους με τα ανοιχτογάλανα νερά θα γίνουν σίγουρα μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής σας!

Αν πάλι απλά θέλετε να παραμείνετε στους Έρμονες,  απολαμβάνοντας τα κρυστάλλινα νερά τους νοικιάστε ένα κανό, ένα sup ή ένα καγιάκ.

Το Ermones Boat Rentals είναι η ιδανική επιλογή για μια μονοήμερη στους Παξούς – Αντιπάξους ή για την θαλασσινή σας εκδρομή στις παραλίες Αντίοχος, Γυάλι, Κρούζα, Χωμοί, Ροβινιά, και τις μικρές παραλίες της Παλαιοκαστρίτσας. Ο ιδιοκτήτης, είναι κι αυτός το ιδανικό άτομο για να σας προτείνει την επιλογή που σας ταιριάζει και να σας δώσει τα πιο χρήσιμα tips για μια αξέχαστη μέρα στη θάλασσα.

Οι Έρμονες βρίσκονται μόλις 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας, μέσω της Εθνικής Οδού Πέλεκα και η πρόσβαση στην παραλία πολύ εύκολη.

Ermones Boat Rentals

Τηλέφωνo Επικοινωνίας: 697 919 8862

Ιστότοπος: https://ermonesboats.com/

ΏΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00 – 18:00

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ

Social Media Pages

Facebook

Instagram

Συνεργάτες
Συγγραφή Κειμένου: Αλίκη Κατσαρού
Share this Post

Newsletter

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του mykerkyra.

Subscribe